ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



13 Червня 2021 Кубок України 2021

12-13 червня, чудове місто Черкаси та його прекрасний боулінг-клуб "Lucky Strike" приймали Кубок України 2021 зі спортивного боулінгу.

 Цього року ми щиро вітаємо Мальовану Наталію (м. Київ) яка серед  жінок виграла фінал Кубку України 2021, срібну медаль завоювала Величко Дарина (м. Київ),  бронзові медалі були вручені Дручиной Софії (м. Одеса) та Кучеренко Марії (м. Київ).

 У чоловіків щиро вітаємо Вовка Валерія(Севастополь) який виграв фінал Кубку України 2021,  срібну медаль завоював Щербінін Олександр (м. Черкаси) і бронзові медалі були вручені Яловезі Владиславу(м. Полтава) та Данилюку Вадиму(м.Одеса).

Найкращі парті Кубку України 2021 у Мальованій Наталії – 214 та у Едуарда Стронського  – 247.

Дякуємо Максиму Яремчуку та Едуарду Стронському (м. Черкаси) за чергову спонсорську допомогу у проведенні КУ 2021. Всім спортсменам і коучам дякуюємо за гідну боротьбу та високі результати!!! Вельми дякуємо організаторам Міністерству молоді та спорту України, нашій Національній Федерації, всім її осередкам (їхнім головам та активістам!!!) у містах та областях України, гостинному боулінг-клубу "Lucky Strike" за проведення Кубку України на вищому рівні!!




Повернутися до списку новин.