ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



15 Травня 2021 3й етап-Фінал ЮЧУ, сезон 2020-21

ТЦ "Метрополіс", столичний б-к "Brooklyn", 15 травня 2021 року.
 
Всеукраїнська (Національна) Федерація Спортивного Боулінгу (ВФСБ) під егідою та за підтримки Міністерства молоді та спорту України (ММС), Київської міської державної адміністрації і Спортивного Комітету України (СКУ) провела третій фінальний етап Молодіжного Чемпіонату України.
 
Позмагатися приїхали найкращі юні боулери з Харкова, Одеси та Києва. На третьому етапі у молодшій групі дівчат (до 15 років) перемогла Софія Прокопенко (Харків), Наталія Мірошниченко (Київ) виборола срібло, а бронзу було вручено наймолодшій учасниці восьмирічній Варварі Кучеренко (Київ).
 
У молодшій групі юнаків (до 15 років) золото виборов Семен Островерх (Харків), Віктор Мірошниченко (Київ) отримав срібну мендаль, а у Андрія Гадяцкого (Харків) та Артема Макаренка (Київ) в арсеналі бронза (боротьба в цій групі була НАДТО запекла, все вирішувала ОДНА КЕГЛЯ, у фіналі (гра до двох перемог) Семен Островерх і Віктор Мірошниченко реально «билися» за кожну кеглю: 163-161, 199-205 та 227 на 226!!! У старшій групі дівчат перемогла Софія Дручина (КМС, Одеса) (принагідно вітаємо Софію з сріблом за сезон на дорослому ЧУ та виконанням нормативу Майстра Спорту!!!). У старшій групі хлопців на цьому етапі переміг Богдан Кононенко (Київ), Данил Мазікін (Харків) отримав срібло і бронза у Дениса Мазікіна (КМС, Харків). Найкращі партії етапу: у Софії Прокопенко (168), Софії Дручини (252), Семена Островерха (227) та Данила Мазікіна (227).
 
Всіх щиро вітаємо із завершенням сезону 20-21 (найскладнішого в історії Федерації України/ВФСБ), результати якого див. нижче:
У молодшій групі дівчат (до 15 років):
1. Місце - Софія Прокопенко (Харків)
2. Наталія Мірошниченко (Київ)
3. Варвара Кучеренко (Київ)
У молодшій групі юнаків (до 15 років):
1. Семен Островерх (Харків)
2. Андрій Гадяцкий (Харків)
3. Віктор Мірошниченко (Київ)
У старшій групі дівчат:
1. Софія Дручина (КМС, Одеса)
2. Анастасія Кащишина (Харків)
3. Марія Кучеренко (КМС, Київ)
У старшій групі хлопців:
1. Богдан Кононенко (Київ)
2. Дениса Мазікіна (КМС, Харків)
3. Данил Мазікін (Харків)
Все детальні результати див. на сайті Федерації: https://bowling.com.ua/sport/?sitearea=sports
Вельми дякуємо юним боулерам за любов до цього спорту, постійні тренування та готовність захищати спортивну честь України на міжнародних стартах. Вельми дякуємо їхнім батькам та коучам, які витрачають купу часу, енергії та фінансів для організації спортивного процесу своїх юних спортсменів. І звичайно вельми дякуємо організаторам, а саме ММС України, КМДА, СКУ, нашій Національній Федерації, всім її осередкам (їхнім головам та активістам!!!) у містах та областях України, персоналу боулінг-клубу "Brooklyn” за проведення цього молодіжного заходу!!! Дякуємо спонсорам - компанії "ACME Color" та ABC World Languages Center!!! Дякуємо всім, хто розвиває наших юних талантів, без чого в жодному виді спорту майбутнього немає!!! Запрошуємо й інші міста України долучатися до розвитку молодіжного руху!!! Всім бажаємо міцного здоров'я та успіхів у сезоні 2021-2022!!!
 
Кучеренко Юрій.



Повернутися до списку новин.