ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



05 Лютого 2021 5й етап 21 Чемпіонату України, сезон 2020-21

ТРЦ "Метрополіс", столичний б-к "Brooklyn", 4-5 лютого 2021 року.

Всеукраїнська (Національна) Федерація Спортивного Боулінгу (ВФСБ) під егідою та за підтримки Міністерства молоді та спорту України (ММС), Київської міської державної адміністрації і Спортивного Комітету України (СКУ) провела 5й етап Чемпіонату України зі спортивного боулінгу.

Цього етапу ми щиро вітаємо з перемогою у жінок Ольгу Покотило (Майстер Спорту, Київ), БРАВО ОЛЮ, БРАВО (!!!); срібло у Софії Дручини (КМС, Одеса); бронзова медаль у Олександри Левчук (Майстер спорту, Київ).

У чоловіків щиро вітаємо із золотом Максима Яремчука (КМС, м. Черкаси), БРАВО МАКСИМЕ, БРАВО (!!!), Владислава Присяжного (КМС, Київ) із сріблом та Дениса Мазикіна (КМС, Харків) із бронзою.

Найкращі партії етапу у Ольги Покотило - 268 та Валерія Бондаря (Черкаси) – 274.

Всім спортсменам і коучам дякуємо за гідну боротьбу та високі результати!!!

Вельми дякуємо компанії-спонсору «ACME Color», організаторам: ММС України, КМДА, СКУ, нашій Національній Федерації, всім її осередкам (їхнім головам та активістам!!!) у містах та областях України, гостинному боулінг-клубу "Brooklyn" та його персоналу за проведення ЧУ на гідному рівні!!! Окрема подяка нашим постійним технічним спонсорам - Максиму Яремчуку та Едуарду Стронському за забезпечення Чемпіонату України найкращою оливою для натирання доріжок!!!

Дякуємо всім спортсменам і коучам за любов до нашого цікавого спорту, продовження спортивної боротьби у складних карантинних умовах та за дотримання маскового режиму!!! Всім не хворіти і побачимося на 6-му етапі ЧУ у березні 2012 року у м. Черкаси (б-к Космос)!!!




Повернутися до списку новин.