ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



06 Жовтня 2020 1й етап XXI Чемпіонату України

Місто Харків, боулінг клуб "Holiday", 2-4 жовтня 2020 року.
 Національна Федерація Спортивного Боулінгу під егідою та за підтримки Міністерства молоді та спорту України (ММС) й Спортивного Комітету України (СКУ) організувала та провела 1й етап Чемпіонату України зі спортивного боулінгу нового сезону 2020-21.
Рівень цього етапу був на висоті: кандидати в майстри спорту, Майстри Спорту, Майстри Спорту Міжнародного Класу, Чемпіони міст та Областей України, Чемпіони України, призери та переможці Олімпійських Ігор (Deaf Olympic)!!! Боротьба була потужна як і завжди.
 
Результати першого етапу Чемпіонату України:
Двійки у жінок: бронза у Олександри Безрідної (КМС, Харків) та Анастасії Кащишиної (Харків) та бронза у Зайцевої Наталії (КМС, Харків) та Ольги Кадачигової (Харків). Срібло у Олександри Левчук (Майстер Спорту, Київ) та Ольги Тарасової (Майстер Спорту, Одеса). Золото у Алли Дяченко (МСМК-deaf, Одеса) та Дарини Величко (МСМК-deaf, Київ ).
 
Двійки у чоловіків: бронза у Владислава Яловеги (МСМК-deaf, Полтава) та Вадима Данилюка (МСМК-deaf,
Одеса) та бронза у Віталія Стариковського (КМС, Харків) та Дениса Мазікіна (КМС, Харків). Срібло у команди Денис Прокопчак (КМС, Харків) та Михайло Хальчицкий (Харків). Золото вибороли Микола Сєлін (МСМК, Харків) та Микола Зарва (КМС, Харків).
 
В індивідуальному заліку призові місця розподілилися таким чином:
1. Алла Дяченко. 2. Дарина Величко. 3. Ольга Тарасова - у жінок.
1. Владислав Присяжний (КМС, Київ). 2. Микола Сєлін. 3. Прокопчак Денис - у чоловіків.
 
Найкращі партії етапу: Алла Дяченко - 245 та Владислав Присяжний - 279.
 
Велика подяка за гостинність та надання локації засновникам боулінг клубу "Holiday", його директору Олені Пастуховій, всьому колективу. Особиста подяка голові Харківського осередку ВФСБ Віталію Стариковському за зусилля з організації та проведення 1го етапу. Вельми дякуємо Міністерству молоді та спорту України та Спортивному Комітету України за їхню постійну підтримку нашого виду спорту. Виражаємо велику подяку спонсору Федерації - компанії "ACME Color" та призовим партнерам боулінг клубу "Holiday": SUN InBev, PEPSI та FRUIT TIME. Вельми дякуємо всім учасникам, їхнім коучам та групам підтримки. Вітаємо наших юних харківських боулерів зі складу Молодіжної Збірної, які потужно виступили на цих дорослих стартах і встановили свої особисті рекорди.  Всім міцного здоров'я та спортивної наснаги!



Повернутися до списку новин.