ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



11 Серпня 2020 Молодіжний Чемпіонат України 2020-21-Фінал

ТЦ "Метрополіс", столичний б-к "Brooklyn", 8-9 серпня 2020 року.

Національна Федерація Спортивного Боулінгу під егідою та за підтримки Міністерства молоді та спорту України повністю завершила СЕЗОН 2019-2020, провівши останній третій етап Молодіжного Чемпіонату України. Позмагатися приїхали найкращі юні боулери з Харкова, Одеси та Києва.

Спочатку всі пройшли кваліфікацію (6 ігор) і потім вже на йсильніші змагалися у степ-ледері, півфіналах та фіналах.

На третьому етапі у молодшій групі дівчат (до 15 років) перемогла семирічна Варвара Кучеренко (Київ), срібло у Софії Прокопенко (Харків), бронза у Наталії Мірошниченко (Київ) та Тетяни Кожем’якиної (Київ). У молодшій групі юнаків (до 15 років) золото виборов Семен Островерх (Харків), срібло у Богдана Кононенка (Київ), бронза в Андрія Гадяцкого та Данила Мазікіна. У старшій групі дівчат (16-18 років) перемогла Софія Дручина (КМС, Одеса), срібло у Марії Кучеренко (КМС, Київ) та бронза у Анастасії Кащишиної (Харків). У старшій групі хлопців (16-18 років) на третьому етапі переміг Денис Мазікін (КМС, Харків).

За результатами всього року/сезону 2019-2020 місця серед спортсменів розподілилися таким чином:

Молодша група, дівчата:
1. Анастасія Чоломбитько
2. Варвара Кучеренко
3. Софія Прокопенко

Молодша група, юнаки:
1. Семен Островерх
2. Богдан Кононенко
3. Андрій Гадяцкий

Старша група, дівчата:
1. Софія Дручина
2. Марія Кучеренко
3. Анастасія Кащишина

Старша група, юнаки:
1. Денис Мазікін
2. Михайло Данилець

Найкращі партії третього етапу Молодіжного Чемпіонату України у Варвари Кучеренко, Семена Островерха, Марії Кучеренко та Дениса Мазікіна.
Все детальні результати див. на сайті Федерації: https://bowling.com.ua/sport/?sitearea=sports


Вельми дякуємо юним боулерам за любов до цього спорту, постійні тренування та готовність захищати спортивну честь України на міжнародних стартах. Вельми дякуємо їхнім батькам та коучам, які витрачають купу часу, енергії та фінансів для організації спортивного процесу своїх юних спортсменів. І звичайно вельми дякуємо організаторам, а саме Міністерству молоді та спорту України, нашій Національній Федерації, всім її осередкам (їхнім головам та активістам!!!) у містах та областях України, персоналу боулінг-клубу "Brooklyn” за проведення цього молодіжного заходу на вищому рівні!!! Дякуємо спонсорам - компанії "ACME Color" та ABC World Languages Center!!! Дякуємо всім, хто розвиває наших юних талантів, без чого в жодному виді спорту майбутнього немає!!! Всім бажаємо міцного здоров'я, гарних відпусток та побачимося у сезоні 2020-2021!!!




Повернутися до списку новин.