ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



07 Липня 2019 Результати Національного Відбору на Кубок Світу КьюбікаАМФ

Завершився Національний Відбір на ювілейний 55й Кубок Світу QubicaAMF, який відбудеться в Індонезії 16-24 листопада 2019 року.

Право представляти Україну вибороли:

п'ятнадцятирічна (!!!) Софія Дручина (Кандидат в майстри спорту, м. Одеса) та Вадим Данилюк (Майстер спорту міжнародного класу/deaf, м. Одеса).

Срібну медаль отримали: Ольга Покотило (Майстер спорту, м. Київ) та Ярослав Покутній (Кандидат в майстри спорту, м. Київ).

Бронза у Наталії Щербініної (Майстер спорту, м. Черкаси) та Данила Яцка (Майстер спорту міжнародного класу, м. Черкаси).

Найкраща гра Відбору: Ольга Покотило (279) та Ярослав Покутній (300)!!!

Детальні результати див. на сайті Національної Федерації (ВФСБ): http://bowling.com.ua/sport/?sitearea=sports

Вітаємо всіх переможців, призерів, учасників (адже це шалений досвід для всіх) та їхніх коучів!!! Дякуємо QubicaAMF (головному організатору та власнику цього Кубку Світу) за цю чудову спортивну можливість, дякуємо Міністерству молоді та спорту України за всіляку підтримку цього заходу. Дякуємо спонсору Відбору, компанії ACME Color. Дякуємо Всеукраїнській (Національній) Федерації Спортивного Боулінгу та співробітникам боулінг-клубу "Бруклін" за проведення Національного Відбору на вищому рівні!!!




Повернутися до списку новин.