ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



10 Вересня 2018 Результати 1го Етапу ЧУ та Нац Відбору на Кубок Світу QubicaAMF

Переможці та призери 1го Етапу XlX Чемпіонату України зі спортивного боулінгу та Національного Відбору на Кубок Світу QubicaAMF!!!

Херсон, б-к Lucky Strike. 5-9 вересня 2018!!!

Вітаємо від усієї душі із ЗОЛОТОМ Ольгу Тарасову (м. Одеса, Майстер Спорту, багаторазова Чемпіонка України, переможниця Кубку України декількох сезонів та Олександра Нечипаєва (м. Київ, Чемпіон (+ Срібний призер) Молодіжного Чемпіонату Європи 2017, Майстер Спорту Міжнародного Класу) - вони отримали путівку в Лас-Вегас на Кубок Світу QubicaAMF, де представлятимуть нашу країну 5-11 листопада цього року.

Срібло у Ковальчук Катерини (м. Полтава, МСМК-deaf) та Яцко Данила (м. Черкаси, Срібний призер Молодіжного Чемпіонату Світу 2018) і бронза у Болтавніної Олени (м. Запоріжжя, МСМК-deaf) та Ярослава Покутнього (м. Київ, Чемпіон м. Києва, КМС).

1 місце -  Ольга Тарасова (м. Одеса, Майстер Спорту) та Олександр Нечипаєв (м. Київ, Майстер Спорту Міжнародного Класу)

2 місце Ковальчук Катерина (м. Полтава, МСМК-deaf) та Яцко Данило (м. Черкаси, Срібний призер Молодіжного Чемпіонату Світу 2018)

3 місце - Болтавніна Олена (м. Запоріжжя, МСМК-deaf) та Ярослав Покутній (м. Київ, Чемпіон м. Києва, КМС)

Кращий результат - Тарасова Ольга (м. Одеса, МС) та Сєлін Микола (м.Харків, МСМК) 

Детальні результати див. тут: http://www.bowling.com.ua/sport/?sitearea=sports

Дякуємо Федерації (ВФСБ) та QubicaAMF за прекрасну організацію такого спортивного свята! Дякуємо боулінг-клубу "Lucky Strike" та його Керуючому Ігорю Плохову за гостинність, відданість цьому спорту і професійне проведення такого серйозного вересневого старту!!! Особиста подяка Олександру Чепову за йвеличезну допомогу в проведенні 1-го етапу та Національного Відбору! Дякуємо всім спонсорам, а саме - компанії Brunswick, компанії "ACME Color", туристичній компанії "СЕЗОН", а також боулінг- клубу "Lucky Strike Херсон".  




Повернутися до списку новин.