ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



15 Червня 2014 Чемпіонат Рівного та області зі спортивного боулінгу.

Другий рік поспіль….

Відкритий Чемпіонат Рівного та області  під егідою ВФСБ (Всеукраїнської Федерації спортивного боулінгу) та РОФСБ ( Рівненської Обласної Федерації Спортивного боулінгу) сезон 2013-2014 закінчився.

53 спортсмени  прийняли участь у цих престижних змаганнях, 43 бравих чоловіків та 10 чарівних жінок боролися за звання Чемпіона Рівненської області зі спортивного боулінгу та звання Кандидата в майстри спорту України зі спортивного боулінгу, і це не тільки Рівненські спортсмени, а справжні боулери Львівщини, Тернопільщини та Волині.

Хочеться подякувати всім любителям спортивного боулінгу, тим хто розвиває та просуває боулінг – як спорт, хто любить цю гру, та пишається своїми досягненнями.

Чемпіонат проходив у рейтинговому форматі, та складав декілька комплект нагород.

Індивідуальний жіночій залік:

Переможець – Якимчук Міла (Рівне) – займається боулінгом з 2011 року, є не однократним переможцем інших турнірів, але особисто цю нагороду чекає справжній спортсмен.

Срібло – Варченко Олена (Тернопіль) – займається боулінгом з 2006 року, є почесним членом Рівненського клубу, переможець Чемпіонату Рівного (сезон 2012-13), призерка Чемпіонату України та справжня шанувальниця боулінгу.

Бронза – Кость Тетяна (Рівне) – займається боулінгом з 2010 року, наш любитель та шанувальник, який впевнено підіймається на п’єдестал.

Індивідуальний чоловічий залік:

Переможець – Якимчук Валерій (Рівне) – займається з 2008 року, став другий рік поспіль Чемпіоном Рівного, впевнено боровся за перемогу і зробив це з радістю.

Срібло – Слободенюк Роман (Рівне) – займається з 2013 року, один з багатьох спортсменів, з хорошим показником та конкуренцією для всім боулерів.

Бронза – Лещішин Андрій (Рівне) – займається з 2009 року, переможець багатьох змагань, силач на доріжках та боулер «Клуб 300».

Індивідуально – парний залік:

Переможець – Асаєвіч Олексій (Львів).

Срібло – Якимчук Валерій (Рівне).

Бронза – Агафонов Валерій (Рівне).

Кращі боулери кваліфікації:

Переможець – Агафонов Валерій (Рівне).

Срібло – Слободенюк Роман (Рівне).

Бронза – Якимчук Валерій (Рівне).




Повернутися до списку новин.