ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



06 Серпня 2018 World Youth Championship 2018, США, Детройт

 World Youth Championship, Детройт, США.

Наші юнаки посіли 13 місце в командних змаганнях. І всі ми стежили за сходженням Миколи Селіна в еліту чемпіонату. Він зміг зайти в ТОП 24 гравців, які сьогодні і завтра розіграють останні нагороди чемпіонату в номінації Masters.

В ALL Event наші спортсмени розташувалися на наступних місцях:

23 Микола Сєлін

26 Данило Яцко

46 Олександр Нечіпаєв

90 Данило Первухін. 

Українцю Миколі Сєліну вдалося пройти перший крок в категорії Мастерс: він виграв у корейського спортсмена!! Надалі наш боулер знов потрапив на іншого (дуже потужного) корейця і, на жаль, поступився йому у другій партії 239 на 243, так, всього чотири кеглі/ бали, прикро, але подякуємо Миколі, що зайшов до 16-ки найсильніших боулерів світу, у боулігу це височенне досягення!!!

Ми ще раз вітаємо Данила Яцко зі срібною медаллю у сінглах, головного коуча Євгена Петровського і всю команду з першим потужним виступом нашої Молодіжної збірної на Молодіжному Чемпіонату Світу!!! Вітаємо батьків і коучів наших юних талантів, дякуємо за підтримку Міністерству молоді та спорту України, Спортивному Комітету України і, звичайно, рідній Федерації (ВФСБ), її співробітникам, Президенту, членам Президії та всім боулерам країни!!! Кожен зробив свою справу, свій внесок, шикарна командна робота, друзі!!! БРАВО ВСІМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Детальні результати виступу наших боулерів див. http://2018wyc.worldbowling.org/results




Повернутися до списку новин.